Sverige
28 mars 2018 09:24

Vinnarhästen från ”Det stora hoppet” lämnas tillbaka

SkadaI bland blir det sorgligt nog inte som tänkt när det gäller hästar. "Det stora hoppet"-vinnaren Julia Longoni och segerhästen Havanna går skilda vägar.

Vinnarhästen från ”Det stora hoppet” lämnas tillbaka
Julia och Havanna i somras. Foto: TV3

På Instagram berättar Julia Longoni, som vann Havanna Det Stora Hoppet (Old, sto, f 2012, e Conthargos–Voltaire, uppf Gestut Lewitz) i det populära tv-programmet ”Det stora hoppet”, att  segerhästen ska tillbaka till sin gamla ägare.

”Havanna visade sig ha en skada som var jättesvår att upptäcka och hon kommer nu behöva en lång tids vila. TV3 och jag har kommit överens om att den gamla ägaren tar tillbaka Havanna”, skriver Julia och fortsätter:
”Havanna var verkligen en drömhäst och jag såg så mycket fram emot framtiden tillsammans med henne men jag är glad att hon nu får chansen att vila sig frisk hos sin gamla ägare.”

I en tidigare intervju med Ridsport berättade Julia om sina andra hästar, bland annat två yngre förmågor som blir fyra och fem år i år – här kan du läsa den intervjun.

Tyvärr så har jag jättetråkiga nyheter. Havanna visade sig ha en skada som var jättesvår att upptäcka och hon kommer nu behöva en lång tids vila. TV3 och jag har kommit överens om att den gamla ägaren tar tillbaka Havanna. Även fast jag är ledsen så är jag glad över att vi kunde lösa det på ett bra sätt för både mig och Havanna. Havanna var verkligen en drömhäst och jag såg så mycket fram emot framtiden tillsammans med henne men jag är glad att hon nu får chansen att vila sig frisk hos sin gamla ägare. Ibland blir det inte som man tänkt sig. Men man får försöka se det positiva i det hela och det positiva som finns runt om kring. Jag hoppas på att jag tillsammans med mina andra hästar når våra mål i år och att Havanna vilar sig ordentligt så att hon blir frisk. 🦄❤

A post shared by julialongoni (@julialongoni) on

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden