Hoppning
14 september 2019 21:06

von Eckermann GP-placerad i Frankrike

InternationelltDet blev en placering i lördagens Grand Prix-hoppning över 1,60-hinder på det femstjärniga GCT-meetinget i franska St Tropez för Henrik von Eckermann.

von Eckermann GP-placerad i Frankrike
Henrik von Eckermann. Arkivbild: Roland Thunholm

Det var tre svenska ekipage i lördagens GP-hoppning med 35 startande. Av svensktrion var det bara Henrik von Eckermann och Best Boy 2 (HANN val f 2007 e Contagio-Sunrise, uppf Kurt Biedenkapp, äg Janika Sprunger Sportpferde och von Eckermann Sport Stable) som tillhörde de 14 som felfria i grundomgången.

Det gick undan i omhoppningen och allra snabbast av de åtta felfria i omhoppningen var USA:s Jessica Springsteen med RMF Zecilie.

– Hon var med mig varje språng. Det här är min största seger så här långt, jag är så glad, sa Jessica Springsteen till GCT-tv efter sin seger.

Peder Fredricson och Zacramento hade fyra fel i grundomgången slutade utanför placering på 15:e plats. Evelina Tovek med Winnetou de la Hamente Z slutade på 19:e plats.

Resultat

GCT:s webbplats

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden