Ridsport Play
18 februari 2020 19:59
Ridsportplus

RidersLiveTV: Höjdpunkter från helgens GP på Sunshine Tour

Sunshine TourSunshine Tour i spanska Vejer de la Frontera lockar mängder av ryttare från olika nationer - över 2 000 hästar finns på plats, fler av dem är svenska. Nu kan Ridsports inloggade läsare se ett sammandrag, i samarbete med RidersLive, från den inledande helgen på den sex veckor långa tävlingstouren.

RidersLiveTV: Höjdpunkter från helgens GP på Sunshine Tour
Missa inte höjdpunkterna från helgens Grand Prix på Sunshine Tour i Spanien. Sammandraget är tillgängligt för alla inloggade läsare. Foto: Pressbild

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Med start idag, och varje onsdag under sex veckor framöver, sänder Ridsport i samarbete med RidersLiveTV ett drygt 50 minuter långt program med höjdpunkterna från den gångna veckans Sunshine Tour, med engelska kommentatorer.

På Sunshine Tour flödar solen just nu och på den enorma anläggningen tävlas det på flera banor parallellt varje vecka. Här kan du se ett sammandrag från den första helgens mjukstart, med en Grand Prix över 1,45-hinder.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden