Nyheter
17 februari 2020 17:31

Höjdpunkterna från Sunshine Tours GP i nytt tv-program

SammandragSola dig på distans och se de sportsliga höjdpunkterna i det nya tv-programmet om Sunshine Tour. Det blir ett fartfyllt sammandrag av den gångna veckans tävlingar med lite extra ögongodis från helgens Grand Prix. Programmet är ett samarbete mellan Ridsport och RidersLiveTV.

Höjdpunkterna från Sunshine Tours GP i nytt tv-program
Fredrik Jönsson i topp från Sunshine Tour ett tidigare år. Foto: Sunshine Tour

Varje onsdag fram till och med den 24 mars sänder Ridsport i samarbete med RidersLiveTV ett 52 minuter långt program med höjdpunkterna från den gångna veckans Sunshine Tour med engelska kommentatorer.

Denna vecka ligger allt fokus på helgens Grand Prix, en 1,45-klass på den stora maffiga gräsbanan.

Ryttare från 45 olika länder är på plats under årets Sunshine Tour, tillsammans tävlar de på inte mindre än 2 000 hästar. Många svenska ekipage är på plats på olika tourer i Spanien.
– Du kommer att få se det allra bästa med mycket från helgens Grand Prix-klass samt även en del från själva tävlingsplatsen, berättar Caroline Berggren, vd för RidersLiveTV.

Veckans program släpps klockan 20.00 varje onsdag.

Arrangörens hemsida

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden