Sverige
2 februari 2020 07:20

Youtube-systrarna startar hästpodd

PoddfeberSystrarna Elfstrand driver den största Youtubekanalen inom ridsport i Norden. Med fokus på vardagslivet med hästarna har de lyckats locka närmare 45 000 prenumeranter som följer varje steg de tar. De är även populära på Instagram och i bloggvärlden – och nu startar de dessutom en hästpodd.

Youtube-systrarna startar hästpodd
Systrarna Elfstrand är både förespråkare för sunda kroppsideal och har designat egna ridbyxor. Foto: Malin Vestergren/Systrarna Elfstrand

Systrarna Emma och Anna Elfstrand driver den största Youtubekanalen i Norden inom ridsport och har nästan 45 000 prenumeranter. De har också en blogg och jobbar med Instagram. Nyligen startade de även en nätbutik för häst och ryttare och nu har de alltså dragit igång en alldeles egen podcast.

Fokus för podden är, liksom för allt annat systrarna gör, hästar och hästlivet. Premiäravsnittet är redan släppt och här pratar Emma och Anna bland annat om deras arbete med sociala medier, men också om hur de tränar sina hästar mentalt. Varje vecka är tänkt att innehålla stående segment – det blir veckans snackis om något aktuellt ämne som har varit på tapeten, och det blir också snack om hur det går med systrarnas egna hästar.

Här kan du lyssna på Systrarna Elfstrands hästpodd

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden