Sverige
12 december 2019 21:00

Ny podcast med fokus på hästliv

Gemensamt intresseDressyrryttaren Nina Rademaekers och musikern Vanessa Falk, som vill sadla om och göra en ridsportsatsning, lanserar nästa vecka en ny podcast - "Något i hästväg". I podden vill ryttarna sätta fokus på hästlivet.

Ny podcast med fokus på hästliv
Nina Rademaekers och Vanessa Falk, aktuella med ny podcast. Foto Christopher Lanaway

Genom sociala medier och kärleken till hästar lärde Nina Rademaekers och Vanessa Falk känna varandra, och bestämde sig för att starta ett gemensamt projekt – något som nu blivit podcasten “Något i hästväg”.

Nina Rademaekers har funnits med i landslaget under ungdomstiden och satsar helhjärtat på dressyren även som senior, där hon tagit sig upp till Grand Prix. Vanessa Falk har också ridit sedan hon var liten, men satsat mer på musiken.
– Musiken har alltid funnits där och kommer alltid finnas kvar, men när det hänt jobbiga saker i mitt liv så är det hästarna som varit min fristad. Det är sedan 1,5 år tillbaka, när jag köpte min första egna dressyrhäst, som jag känner starkare än någonsin att jag verkligen vill göra en satsning inom ridsporten, säger Vanessa Falk i ett pressmeddelande.

Första avsnittet  av podden “Något i hästväg” släpps den 17 december på Spotify.
– I podden kommer vi prata häst på ett lättsamt sätt och vara ett sällskap i lurarna till alla människor där ute – i stallet, i hemmet eller bara i vardagen. Fokus kommer vara hästlivet men också livet utanför stallet. Gott snack med hästfokus helt enkelt, säger Nina Rademaekers.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden