Hoppning
27 april 2016 22:49

Ingen Nations Cup i Lummen

Ņrspremiären av Furusiyya FEI Nations Cup Europa division I som var bestämd till Lummen, Belgien, på fredag har fått ställas in på grund av dåligt väder.

Ingen Nations Cup i Lummen

Belgien, Tjeckien, Tyskland, Irland och Italien var anmälda för att tävla om poäng i Lummen. Sverige skulle inte medverka med lag i meetinget.

FEI skriver i ett nyhetsbrev att organisationen för meetinget förklarat att det sedan den 16 april fallit över 30 mm regn per dag i Belgien. Efter ytterligare 52,7 mm i måndags och 58,9 mm i tisdags samt att ännu mer väntas har tävlingsledningen tillsammans med FEI-delegater beslutat att ställa in hela det femstjärniga meetinget.

De nationer som skulle tävla om poäng i Lummen kommer att tilldelas poäng baserad på den totalpoäng de kommer att få på övriga tre poänggivande tävlingar dividerat med tre. Årets totala poäng för Belgien, Tjeckien, Tyskland, Irland och Italien är därmed inte klar förrän de fullgjort årets säsong.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden