Sport
13 augusti 2016 07:58
Ridsportplus

Bakom kulisserna i lagfinalen

Det var minst sagt bra drag i dressyrens lagfinal i Rio i går och Ridsports Annelie Frank hängde bakom kulisserna en stund. Häng med bland nervositet och medaljglädje.

Bakom kulisserna i lagfinalen
Är det inte..? Jovisst är det Valegro som får lite godis på väg ut från arenan efter fredagens Grand Prix Special där lagmedaljerna i dressyr fördelades på OS i Rio. Foto: Ronald Thunholm

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

    Titelförsvarararen Charlotte Dujardin och Valegro är på väg in till arenan för att försöka säkra guldet åt Storbritannien. Det höll inte hela vägen den här gången. 

    På Kiss and cry-podiet utspelades mycket känslor under den spännande lagfinalen. Här står det svenska gänget på helspänn under en av de svenska ekipagens starter. 

    USA:s Steffen Peters tog sina lagkamrater i händerna och rusade ut mot arenan för att ta emot lagets sisteryttare Laura Gravers som säkrade bronset. 

    ”Där satt den!”. Laura Gravers gör high-five på väg ut från arenan. 

    Danmarks Englandsbaserade Anders Dahl på väg in till arenan. 

    Isabell Werth har precis tagit sitt sjätte OS-guld. Respekt…

    Irlands coach Patrick Heavy och individuella GPS-ryttaren Judy Reynolds snackar taktik. Reynolds skrec en stycke ridsporthistoria när hon blev den första irländska ryttaren att gå till OS-final i dressyr. 

    Sveriges Mads Hendeliowitz har precis avslutat sitt första OS – och han gjorde det med äran i behåll och sug efter att rida fler mästerskap. 

    Foto: Annelie Frank

    Läs allt om OS här

    Så arbetar Ridsport

    Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

    BESTÄLL NU

    Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
    Hingstar Online

    Just nu 101 hingstar i vår databas

    Visa alla hingstar
    Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

    Ridsport digital

    99:- i månaden