Blogg
10 november 2012 18:14

Jag lever

Bloggtorka var väl lite överdrivet när det bara varade i en/två dagar. Nu har jag inte bloggat sedan den 2 november! Det är nästan lika mycket torka som när man äter sådana vita, torra kakor som mor- och farföräldrar gärna bjuder på.

Man kippar efter luft och kämpar med hela kroppen för att kunna svälja… Jag kan dock gladeligen meddela att jag är vid liv och jag har inte ätit kakor.

Detta lilla blogguppehåll berodde helt enkelt på att min dator orsakade lite problem då den aldrig kom hem efter en kort visit i ett annat hus. Jag tog det som ett tecken på att kanske inte tänka på annat än det som verkligen är relevant för tillfället. Och vad som verkligen är relevant för tillfället är hur jag mår. Under min visit hemma hos föräldrarna bockade jag av tandläkarbesök och hittade nya perspektiv på hur jag tacklar det här. Att jag blev fysiskt påverkad av stress har varit lite svårt för mig att acceptera. Okej, om man nu råkar bli förkyld med feber och grejer, men det här betyder att jag måste ändra på något. Det ställer såklart en massa jobbiga frågor om VAD och hur mycket man måste förändra.

Det är tacksamt att man har en klok chef så nu ska vi ändra på lite saker i min vardag i ett försök att få det bättre. Bara att prata om det gjorde det hela lättare så jag är positiv. Dessutom kommer blivande 4-åringar in ifrån lösdriften. Det kommer bli jättekul att få rida lite mer igen! Nya mål, nya tankar och nya sätt. Det kommer gå bra det här. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden