Fälttävlan
27 april 2013 16:33

Carlerbäck leder Sopots CIC***

Efter dressyr och terräng är det svenskt i topp i den trestjärniga klassen i polska Sopot. Viktoria Carlerbäck leder klassen tillsammans med Volt af Källstorp.

Volt af Källstorp (val f 2002 e Irco Mena-Cortez) började med 50,2 straff och en sjätteplats efter dressyren i CIC***. I lördagens terräng klättrade Boråsekipaget upp till ledning. Närmast efter finns ett annat svenskt ekipage, Jonna Friman och Lady Grey som har avancerat från 13:e plats. Dessutom ligger Sandra Gustafsson fyra. Det är tätt mellan ekipagen i toppen, vilket bäddar för en spännande banhoppning i morgon.

Även i tävlingens tvåstjärniga klass finns det svenska ryttare med i toppen inför söndagens avslutande banhoppning. Hannes Melin och Piccadilly Z ligger tvåa i klassen, en klättring från den sjätteplats ekipaget hade efter den inledande dressyren.

Arrangörens hemsida

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden