Sverige
23 mars 2023 19:33

Fira med oss – vår islandssajt fyller ett år

Ridsport IslandRidsport Island fyller ett år och det firar vi genom att öppna upp hela islandssajten – japp du läser rätt – rubb och stubb på Ridsport Island blir tillgängligt för alla under fredag, lördag och söndag! Här kan du läsa mer om ett år utan dess like.

Fira med oss – vår islandssajt fyller ett år
Ridsport ökade för ett år sedan till femväxlat i och med lanseringen av vår islandssajt. - Mottagande har varit helt fantastiskt och vi ser nu fram mot ännu ett år med massor av spännande nyheter som rör islandshästvärlden, säger Susanne Tornberg, vd för Ridsport. Här tillsammans med islandssajtens redaktör Sandra Nordin Johansson, duon flankeras av Klara från Nyhammar och Dísa från Väsby stuteri. Foto: Lina Nydahl

På fredag är det på pricken ett år sedan vi lanserade vår sajt med allt för dig som älskar islandshästar. Ridsport Island har sedan dess vuxit rejält och innehållet toppsport blandat med långa reportage, personporträtt, artiklar om foder, hovar, forskning och avel engagerar såväl prenumeranter som annonsörer.

– Det har varit ett intensivt år där vi har blivit mottagna med stor kärlek av våra läsare och där vi har fått bygga upp fantastiska relationer med läsare och nyckelpersoner i islandsvärlden, säger Sandra Nordin Johansson, redaktör för Ridsport Island.

Hon konstaterar att sajten gjort skillnad.

– Vi har påverkat islandshästvärlden till det bättre genom att föra fram problem i ljuset. I backspegeln kan vi se tillbaka på ett otroligt spännande tävlingsår, men jag tror ändå att vi har det bästa framför oss, säger Sandra Nordin Johansson som har ett tydligt mål i sikte:

– Vi fortsätter att jobba ännu mer för att Ridsport Island ska bli en naturlig del av alla islandshästfrälstas vardag i Sverige, säger hon.

Öppnar hela sajten

Självklart vill vi fira ettåringen tillsammans med alla er Ridsportläsare! Det gör vi genom att öppna upp hela islandssajten – japp du läser rätt – rubb och stubb på Ridsport Island blir tillgängligt för alla under fredag, lördag och söndag!

– Det är fantastiskt roligt att Ridsport Island har blivit en sådan omedelbar succé och jag kan avslöja att det kommer att hända mycket spännande framöver, säger Catharina Hansson, chefredaktör för såväl sajten Ridsport Island som hela Ridsport.

– Jag hoppas att Ridsport Island kan bidra till att bygga mer broar mellan islandshästvärlden och ridsporten, säger Catharina Hansson.

Susanne Tornberg är vd och ansvarig utgivare och hon erkänner att nervositeten för lanseringen för ett år sedan nu är som bortblåst.

– Vi visste inte hur väl den skulle bli mottagen. Men oj vilket varmt mottagande sajten fick. Hejaropen har haglat in och vi kan bara konstatera att många saknat att kunna läsa islandsrelaterade nyheter på Ridsport, säger Susanne Tornberg som laddar upp med Sport-SM för islandshästar innan hon styr kosan mot årets Falsterbo Horse Show.

– Det ska bli jätteintressant att följa Sport-SM som går den 5-9 juli och ju fler tävlingar jag följer desto mer fast blir jag även för denna hästras och allt som rör den, säger Susanne Tornberg.

Klicka här för att komma till Ridsport Island!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden