Fälttävlan
30 april 2013 10:29

Stjärnor avtackas i Badminton

De båda framgångsrika hästarna Headley Britannia och Lenamore kommer att säga farväl till fälttävlanspubliken i samband med en särskild ceremoni under tävlingarna i Badminton.

Både Lenamore och Headley Britannia har gjort sitt på tävlingsbanorna. På måndag, sista dagen på stortävlingen i brittiska Badminton, avtackas de båda inne på huvudarenan i en särskild ceremoni. 

Lenamore har ridits av Caroline Powell, Nya Zeeland, under sin internationella karriär. Ekipaget ingick bland annat i bronslaget på OS 2012. 19-åringen har också fullföljt sju Badminton i rad, vilket är rekord, och vunnit den fyrstjärniga tävlingen i Burghley. 

Headley Britannia har ridits av Lucinda Fredericks, Australien. Det 20-åriga stoet har vunnit de tre fyrstjärniga tävlingarna i Badminton, Burghley and Kentucky.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden