Fälttävlan
4 maj 2013 16:24

Lindbäck i topp

Niklas Lindbäck och Mister Pooh visade OS-klassen i lördagens tvåstjärniga klass på Eketorp, Löberöd. Ekipaget ledde tävlingen från början till slut.

Lindbäck i topp
Niklas Lindbäck och Mister Pooh har övervintrat väl. På lördagen vann ekipaget sin årsdebut i Löberöd.

Mister Pooh (val f 2000 e Majim G-Tammerfors xx) gick i mål på sitt dressyrstraff, 41,8, och såg övertygande ut i terrängen.
– Han bara joggade runt, säger Niklas Lindbäck om Mister Pooh som gjorde sin första start i fälttävlan sedan OS i augusti. 

Segerekipaget hade flera rutinerade ekipage tätt efter sig, bäst av dem lyckades Anna Hassö och Clover som slutade tvåa med 44,2 straff.

Tävlingen reds under utmärkta förutsättningar i strålande vårsol. 30 ekipage startade klassen som avslutades med en välbyggd terräng på drygt tre kilometer i lätt kuperad terräng. Sex ekipage bröt terrängen, det var bland annat det ena vattenhindret som ställde till det för en del. 

Tävlingen fortsätter med bland annat en enstjärnig klass i morgon, söndag. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden