Fälttävlan
29 juni 2014 17:00

Reality vann åt Tyskland

Sara Algotsson Ostholts häst Reality, som under hennes graviditet, tränas och även tävlas av maken Frank vann i helgen en trestjärnig CIC-klass i belgiska Arville.

Reality vann åt Tyskland
Frank och Wilma tränar Reality.

Så här skriver Sara själv:
” Den senaste tiden har Frank tränat Bigsy: Han har också tävlat henne några helger i både dressyr och hoppning. Den här helgen startade de sin första fälttävlan. Det var tänkt att de skulle gå den två-stjärniga, men när vi gått terrängbanan såg vi att de säkert skulle klara av den trestjärniga terrängen lika bra.

Och det gick bra. De ledde från start till mål. De var överlägsna i dressyren och var nästbästa ekipaget i terrängen av 22 startande och ledde efter de båda momenten med över 20 straff. Något de hade igen i banhoppningen, för trots 20 fel på hinder och 2 tidsfel vann de hela tävlingen med 72,10 straff. Tvåan Agnes Deciron från Frankrike slutade med 78,40 straff. Jag är imponerad. Fantastiskt att debutera en häst i tre-stjärnig klass och vinna hela tävlingen 🙂 Wow!”

Resultat
Kompletta resultat
Läs även

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden