Blogg
13 oktober 2015 08:25

Jo-jo

Nej, rubriken betyder inte att jag har blivit ja-sägare, om ni blev oroliga nu. Men hit och dit i cirka tre veckor är det för tillfället. En något oplanerad resa till England med ett par olika kunder som letar häst blev det i veckan.

Som tur var hittade vi flera fina hästar, slutprovning på en blir nu i veckan, och en annan är på prisförhandling. Vi provade bland annat flera hästar som hade gått Burghley nu i år, det var kul att se dem, de kommer verkligen i alla former, de fyrstjärniga hästarna, inte en var lik den andra. 
Hästen vi visade för tyskar ska besiktigas i veckan, så spänningen är inte över. Ganska kul att de kommer hit och letar hästar trots allt. 

När jag hade landat på torsdagskvällen blev det litet stressridning, inte speciellt bra, och inte ofta det händer, men svårt när resan inte fanns på schemat. Hann precis innan mörkret. Som tur var hade jag en sen flight på fredagen till norra Finland, och träningarna som drog igång för vintern.
Lika tidig måndagmorgon hem som fredagen var sen, och ett par dagar innan vi hoppar på en färja i morgon kväll till Polen och Strzegom för start i 2* med Bernie och Betina. Ser verkligen fram emot att få ta med Bernie igen, även om jag vet att han kan vara en tickande bomb efter ett år hemma, han är ganska uttråkad. Hittills har han dock skött sig exemplariskt på träningar och hopptävling här hemma, så man kan alltid hoppas att han håller sig i skinnet. 

Hoppas på litet lugnare vecka efter det, och trot eller ej, sen har vi bokat en weekend i London, U2-konsert, och bara ledigt resten. Helt otroligt, jag som aldrig kunnat stava till semester. 
Får bli en kort version idag, och flygfrukosten får illustrera aktiviteterna denna gång.
Hoppas höstfärgerna förgyller er tillvaro, de är mina favoriter, orange och brunt, så jag känner mig hemma.
/Anna

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden