Ridsport Play
13 april 2016 08:12

Dressyrsnack med Patrik Kittel

Internationella TV-bolaget CNN vände sig till Patrik Kittel för att höra om den perfekta tävlingshästen och dressyr. ”För mig är dressyr är en symbios mellan häst och ryttare för när det verkligen fungerar är häst och ryttare en och samma” säger Patrik i inslaget som du kan se här.

Dressyrsnack med Patrik Kittel
Patrik Kittel berättar om det viktiga samspelet.

Vad skapar en perfekt dressyrhäst? Internationella TV-bolaget CNN försöker reda ut frågan och för att få ett svar tog de hjälp av Patrik Kittel. I ett reportage filmat hemma hos Patrik resonerar ryttaren kring saken och när han jämför en bra dressyrhäst med en bra hopphäst hittar en stor gemensam nämnare.
– Alla har ett stort hjärta. De gör sitt bästa och de vill verkligen göra ryttaren nöjd. Jag har haft många hästar som ingen har trott på och på något vis arbetade vi ihop oss. Scandic är ett bra exempel på det – han var en svår häst och många trodde inte på honom, säger Patrik till CNN.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden