Fälttävlan
13 oktober 2012 16:40

Terrängen klar i Boekelo

De flesta svenska ekipagen klättrade lite i resultatlistan under lördagens terräng i den långa trestjärniga tävlingen i holländska Boekelo. Bästa blågula ekipage är fortfarande Sara Algotsson Ostholt med Mrs Medicott, nu på en 17:e plats. Det svenska laget ligger femma.

Terrängen klar i Boekelo
Sara Algotsson Ostholt och Mrs Medicott är bästa svenska ekipage efter terrängen i Boekelo. Eventing Photo

Sara Algotsson Ostholt med Mrs Medicott tillhörde dock de som tappade mark i samband med terrängen. En hel del tidsfel gjorde att ekipaget föll från den fjärde plats som det hade efter dressyren till en 17:e plats inför söndagens avslutande hoppning. 

Klättrade gjorde däremot Frida Andersén och Herta. Hoforsekipaget vara 77:a efter dressyren, men med endast 4,4 straff för tiden i terrängen är Herta nu på 44:e plats. Malin Petersen med Piccadillly Z gick från 44:e till 39:e plats efter drygt åtta straff för tiden. 

Det svenska laget med Lindbäck, Algotsson Ostholt, Andersén och Petersen, klättrade två placeringar och ligger femma inför hoppningen. 

Leder gör Tysklands Michael Jung med Halunke. Tyskland leder även lagtävlingen. 

Resultat

Läs om svenskarnas dressyr 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden