Fälttävlan
7 juni 2014 10:47

Norling och Lundin toppar SET

(Uppdaterad) Johan Lundin med Szkott och Katrin Norling med Zarina Cora leder varsin upplaga av Swedish Eventing Tour, SET, efter dressyr och hoppning. Tävlingen går på Strömsholm den här helgen.

Norling och Lundin toppar SET
Katrin Norling toppar Swedish Eventing Tours tvåstjärniga avdelning på Strömsholm efter dressyr och hoppning. Roland Thunholm

Halmstadsryttaren Johan Lundin leder den enstjärniga upplagan av Swedish Eventing Tour när dressyren är avklarad på fredagen. Tillsammans med Szkott slutade han på 45 straff, vilket räckte till ledning i den 35 ekipage stora klassen. 

I den tvåstjärniga klassen leder Mantorpsryttaren Katrin Norling med Zarina Cora på 40,1 straff. Här deltar 40 ekipage. 

(Uppdatering lördag) Ställningen i toppen är oförändrad i båda klasserna efter lördagsmorgonens hoppning. Både Johan Lundin och Katrin Norling var felfria och fortsätter tävlingen med sitt dressyrstraff. 

Det är andra omgången av nya serien Swedish Eventing Tour som går på Strömsholm den här helgen. Tävlingarna fortsätter med terrängprov på lördagens eftermiddag. Den tvåstjärniga terrängen är 3 480 meter lång med 24 hinder. Den enstjärniga klassen är 2 980 meter med 17 hinder. 

Resultat tvåstjärnigt

Resultat enstjärnigt

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden