Nyheter
25 mars 2020 12:10

Aachen skjuts upp på obestämd tid

CoronasmittanTävlingarna i Aachen skulle ha hållits den 29 maj till den 7 juni men skjuts nu upp på obestämd tid. Till slut hade arrangören inget annat val än att fatta det avgörande beslutet.

Aachen skjuts upp på obestämd tid
Aachens huvudarena – en plats som de flesta ryttare drömmer att få rida på någon gång i livet. Arkivbild: Roland Thunholm

Det har länge pågått en intensiv kommunikation mellan tävlingsarrangören och FEI angående den rådande coronakrisen och dess konsekvenser för genomförandet av tävlingen. Slutligen har det kommit till en punkt där det inte finns något annat val än att skjuta upp tävlingen på obestämd tid. Så lyder det kortfattade budskapet från Frank Kemperman och CHIO Aachen.

Målet är dock att CHIO Aachen ska hållas vid ett senare datum i år och så fort detta är satt kommer det att annonseras ut, enligt Frank Kemperman.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden