Hoppning
15 juni 2018 08:59

All In tillbaka på tävlingsbanan

ComebackPå fredagens morgon gjorde H&M All In comeback på tävlingsbanan i Danmark efter ett långt uppehåll. Och det blev en felfri runda.

All In tillbaka på tävlingsbanan
All In och Peder Fredricson. Arkivbild: Roland Thunholm

Uppdaterat: Se film från rundan här hos Ridsport.

Det var strax innan Gothenburg Horse Show i vintras som regerande Europamästaren Peder Fredricson meddelade att hans OS- och EM-medaljör H&M All In, ”Allan”, (SBS val f 2006 e Kashmir Van Schuttershof-Andiamo Z, uppf Bas Huybregts. äg Stuteri Arch) inte kom till start vid tävlingen. Hästen var varm i en has och teamet valde att avvakta med tävling även om ingen hälta visades.

I april meddelades att ”Allan” genomgått MRI-röntgen med beskedet att det inte fanns någon skada, och Peder berättade då att värmen försvunnit i hasen.

På fredagen gjorde ekipaget sin första start sedan Sweden International Horse Show i början av december. Det var på en elittävling i Danmark, hos Absolute Horses i Sommersted där också danska seniormästerskapet avgörs.

Ekipaget startade en 1,20-hoppning med över 90 startande ekipage och det blev en felfri runda. Ekipaget slutade i mitten på resultatlistan.

Det kan bli fler starter under meetinget då ”Allan” är anmäld till en 1,30-klass på lördagen också.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden