Hoppning
10 mars 2018 23:26

Peder och Henrik tog fina placeringar i Holland

InternationelltBåde Peder Fredricson och Henrik von Eckermann höll sig framme i lördagskvällens hoppning över 1,55-hinder i det femstjärniga meetinget i holländska 's-Hertogenbosch. Douglas Lindelöw har också plockat flera priser.

Peder och Henrik tog fina placeringar i Holland
Peder Fredricson Foto: Roland Thunholm

Peder Fredricson och Hansson WL slutade trea i den 40 ekipage stora klassen efter 0+4 fel. Det gav regerande Europamästarn 9 300 euro, ungefär 85 000 kronor i prispengar. För Henrik von Eckermann blev det en fjärde plats tillsammans med Flotte Deern 5 som han började tävla för en dryg månad sedan. Även här blev det 0+4 fel. Klassen vanns av Hollands Maikel Van Der Vleuten/Arera C.

Det har varit fina svenska framgångar även tidigare under det femstjärniga meetinget. Douglas Lindelöw vann en 1,40-hoppning tillsammans med Citti 3 och var trea i en tidshoppning över 1,45-hinder tillsammans med Volstrups Cody. I samma 1,45-klass var Peder Fredricson tvåa med H&M Carat Desire.

På fredagen var både Douglas Lindelöw/Zacramento och Henrik von Eckermann/Mary Lou placerade i en annan 1,55-klass. Lindelöw var tia och von Eckermann tolva.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden