Sportnytt
25 november 2020 08:20

Alla tävlingar inställda

TävlingsstoppPå tisdagen blev maxtaket på åtta personer verklighet. I samband med detta förlängdes även de lokala råden i alla regioner utom en, vilket fick förbundsstyrelsen att fatta beslut om att ställa in all tävlingsverksamhet.

Alla tävlingar inställda
Tiden står just nu stilla på svenska tävlingsarenor. Foto: Roland Thunholm

På tisdagen trädde maxtaket på åtta personer i kraft samtidigt som de lokala allmänna råden i alla regioner, förutom Blekinge, förlängdes. Som en konsekvens av detta tog förbundsstyrelsen på tisdagskvällen beslut om att ställa in all tävlingsverksamhet i berörda regioner. Beslutet gäller fram till den 13 december.

Redan innan det definitiva beslutet tog lyste det dock rött i hela tävlingsdatabasen. Karlshamns Ridklubb i Blekinge skulle hållit en lokal dressyrtävling den 6 december, men även den är inställd. Därmed ser resten av året ut att bli den fattigaste vintertävlingsperioden i mannaminne.

Folkhälsomyndighetens lokala allmänna råd per region.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden