Blogg
4 december 2013 20:28

Alltid roligt att vinna

Nu har man nästan återhämtat sig från Stockholm Horse Show. Hur kul var det inte med en vinst i warm up? Det är ju alltid roligt med en första plats, men kanske extra roligt på hemmaplan.

Hur roligt det än är att vara på tävling så fortsätter ändå livet på gården och nu sätts fokus på annat håll. Selarna ska putsas och hängas in, skåpet ska tömmas och vagnen ska tvättas och förberedas för nästa äventyr.

Jag tror att man blir lite av en expert på multi tasking när det kommer till hästlivet. Samtidigt som man selar upp ett par och passar tider, som möjligtvis kusken inte passar, så planerar man hur man på det mest tidseffektivaste sätt kan checka av det mesta på sin ”att göra-lista” och samtidigt som man gör detta kan man titta på hur katterna välter ännu en spann med vatten och blöter ner halva stallgången och plocka upp grimmor man hängt för nära fölets box. Men jag är inte bitter! Man behöver aldrig oroa sig för att det inte ska finnas någonting att göra, och man behöver heller aldrig oroa sig för att man inte ska få sin dagliga motion.

På bilden ser ni Fredriks fantastiska fru Helena som jag  utan att tveka, vågar påstå är den mest excellenta multi tasking människa jag känner.

/Antonia

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden