Ponny
2 april 2022 19:46

Andra raka segern för Trolleholm

NationelltElitseriens nykomling Trolleholms Ryttarförening fortsätter ta sig för sig. På lördagen tog laget sin andra raka seger i ponnyernas hoppserie.

Andra raka segern för Trolleholm
Trolleholms segrande lag med Tuva Lindell, Clara Lindeberg, lagledare Pia Cornéer Persson , Sofia Borgstrand, reserv Gabriel Persson och Annie Persson. Foto: Privat

Ponnyernas elitserie i hoppning fortsatte med andra omgången för zon Syd på lördagen.

Hemmalaget Trolleholms Ryttarförening var det enda av de fem lagen som var felfritt och det innebar att nykomlingen i serien tog sin andra seger av två möjliga i årets serie då det vann även första omgången.

Det segrande laget bestod av Tuva Lindell/Eivor, Annie Persson/Watergrange Penny, Sofia Borgstrand/Munsboro Ice Princess och Clara Lindeberg/Minute Man.

De båda segrarna gör att Trolleholms Ryttarförening redan är klart för finalen i lag-SM som rids på Strömsholm första helgen i juni.

– Vi firar segern med gemensam pizzakväll. Vi visste att vi hade ett starkt lag med bra sammanhållning både mellan barnen och föräldrarna. Men att vi skulle vinna båda de första omgångarna var ändå mer än vad vi hade vågat hoppats på. Vi är superladdade för finalen på Strömsholm, berättar lagledaren Pia Cornéer Persson.

Resultat

Tävlingsplatser och datum för ponnyernas elitserie i hoppning

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden