Hoppning
4 mars 06:17

André Brandt får biljett till sin drömtävling

InternationelltSuccén för 23-årige André Brandt i Scandinavium betalade sig direkt. Nu har han fått en inbjudan till sin drömtävling. "Jag har varit otroligt triggad på den tävlingen. Den är så spektakulär," säger han till SvRF.

André Brandt får biljett till sin drömtävling
André Brandt och El Qlassico TT presenterade sig ordentligt i Scandinavium. Foto: Roland Thunholm

– Saut Hermès i Paris, det är tävlingen jag har mest koll på av alla, jag är så jätteglad, säger André Brandt till Svenska Ridsportförbundet, SvRF, och avslöjar samtidigt att han har drömt om just den tävlingen i flera år.

Tävlingen avgörs mitt i Paris.
– Jag har varit otroligt triggad på den tävlingen. Den är så spektakulär. Arrangemanget och allt är så fint, och bara att få tävla i en så stor stad, säger André Brandt om tävlingarna där han har en av platserna för U25-ryttare.

André Brandt arbetar hos Royne Zetterman och Sofia Farman Zetterman på Magic Park Stables och det är också de som äger El Qlassico T (SWB val f 2011 e Quintender 2-El Bundy, uppf Karin och Ove Råhnängen), succéhästen från Göteborg och den som följer med till Paris.

– Vi kompletterar varandra otroligt bra. Det är inte lätt att hitta en häst som man är en ”perfect match” med. Det finns ju verkligen inte oändligt många sådana hästar, men Elvis som vi kallar honom är en för mig, säger André Brandt till SvRF.
– Jag är så glad och tacksam för hästen och för Magic Park Stables som är så stöttande och ger mig alla de här chanserna, det betyder ju allt.

Tävlingarna i Saut Hermès avgörs den 17-19 mars.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden