Sverige
25 september 2018 10:37

Andreas Sandin började dejta – hoppade av Bonde söker fru

AvhoppVeterinären Andreas Sandin började dejta redan innan inspelningarna av Bonde söker fru satte igång, och kände sig tvungen att hoppa av programmet. För Ridsport berättar han om beslutet, och avslöjar även att han trots allt kommer att medverka i några avsnitt.

Andreas Sandin började dejta – hoppade av Bonde söker fru
Andreas Sandin började dejta innan inspelningen av Bonde söker fru, och valde att hoppa av programmet. Foto: TV4

I årets säsong av TV4:s långkörare Bonde söker fru skulle två hästbönder medverka, vilket Ridsport skrivit om tidigare (läs mer här). Nu kan det dock meddelats att den ena av dem, veterinären Andreas Sandin, har hoppat av programmet. Anledningen är att han innan inspelningen började dejta en person som inte hade någon koppling till tv-programmet, och han ville ge den relationen en chans.
– Hur spännande det än kändes med Bonde söker fru så kändes det inte rätt att göra då, det kändes inte bra mot de som varit seriösa och skrivit brev till mig, berättar Andreas för Ridsport.
– Jag fick helt enkelt stå mitt kast.

Den nya relationen rann dock ut i sanden efter bara några veckor, men då var det för sent att hoppa på Bonde söker fru-tåget igen.
– Det blev lite tokigt, men det vart som det vart, säger Andreas, som ändå kommer att medverka lite i programmet.
– Jag är med i några program, det när vi får breven och så i uppföljningen efter serien, säger Andreas.

Fakta

Andreas Sandin

Ålder: 45 år.
Bor: Järna.
Gör: Veterinär.
Aktuell: En av de medverkande i årets upplaga av tv-programmet Bonde söker fru.
Kuriosa: En riktig svampnörd som kan massor om svamp. Har spelat fotboll i näst högsta serien, Superettan, i många år och har också varit aktiv i flera andra sporter.

Att vara singel igen är inte något som Andreas känner sig orolig över, och han tror att uppmärksamheten genom programmet kommer att leda till nya kontakter.
– Intresserade är alltid välkomna att höra av sig, säger Andreas.

Dressyrtränaren Marie Johnson kommer vara med i programmet som planerat.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden