Hoppning
20 november 21:05

Angelica Augustsson Zanotelli bröt felfria sviten i superfinalen

InternationelltRaden med idel nollor i protokollet tog slut för Angelica Augustsson Zanotelli i söndagens final i lagtävlingen Global Champions League.

Angelica Augustsson Zanotelli bröt felfria sviten i superfinalen
Angelica Augustsson Zanotelli och Kalinka van de Nachtegaele. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

Angelica Augustsson Zanotelli och Kalinka van de Nachtegaele (BWP sto f 2009 e Epleaser van T Heike-Cicero Z, uppf Marcel Jacob, äg Angelica Augustsson Zanotelli och Rostal NV) har radat upp felfria rundor på senare tid, men på söndagen tog det stopp.

Det var i finalen av lagtävlingen Global Champions League i Prag som det svenska ekipaget fick tre nedslag i första rundan för sitt lag Madrid in Motion. Detta efter att ha varit felfri i de två inledande rundorna under finalmeetinget.

I andra rundan var dock ordningen återställd och ”Kalinka” nollade. Madrid in Motion slutade femma, näst sist av de sex finallagen.

Miami Celtics med Michael G Duffy, Bertram Allen och Eduard Schmitz vann finalen. Miami Celtics får därmed dela på ungefär 16 miljoner kronor.

Den individuella GP-hoppningen som avslutade säsongens Global Champions Tour reds på lördagens kväll.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden