Ridsport Play
22 december 2016 16:00

Årets julbad med en Clydesdale

Det amerikanska stallet Express Clydesdales skulle ta lite stämningsfulla bilder vid havet. En av deras handlers fick prova "tolkning-efter-häst-under-vatten" innan han fick stopp på bjässen. Imponerad? Se själv på filmen.

Årets julbad med en Clydesdale
Det ser så stabilt ut och sedan så...... kika på klippet som skulle kunna kallas för surf and turf

Tanken med den planerade fotosessionen var att få fram en fin och stämningsfull julfilm med sol, sand och vågor och ett gäng vackra stora Clydesdale-hästar. Plats: en strand i Kalifornien. Express Clydesdales hemmabas finns i Yukon, Oklahoma, men de turnerar kontinenten runt. 

Alla har nog sett de vackra Clydesdale-hästarna som blivit världskändisar genom stämningsfulla reklamfilmer från den amerikanska öljätten Budweiser. Express Clydesdales exemplar är svarta med vita fanor och bläs och en god portion egen vilja. Och det där med hav och vågor, det var otroligt läskigt.

Handlern höll fast och höll fast och lyckades lugna sin häst. Han spottade dock ut en hel del havsvatten väl uppe på torra land.

 

Express Clydesdales på Instagram

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden