Sport
13 augusti 2015 09:20

Bakom kulisserna i Aachen

Aachen, Aken , Aix-la-Chapelle ja kärt barn har många namn och alla stammar de från Aquae - vatten. Häng med till framridning här på EM i #Aachen2015 och se vilka vi hittar där, blandade bilder på bekantas bekanta på både två och fyra ben.

Bakom kulisserna i Aachen
Välkommen till templet Kim C Lundin kim@witnet.se

Området runt de olika arenorna är gigantiskt stort, än så länge håller sig dressyrfolket ganska mycket på de framridningsbanor som finns nära stallarna. Inte alla dock, Carl Hester gav sig ut med Nip Tuck på de stora fälten i närområdet. I det närmaste serveringstältet tappade någon stackare en back med glas – ljudet fick Nip Tuck att göra en Reining-spinn. Carl trillade av men tappade inte tygeln och släppte inte sin häst, lyckligt slut för Storbritanniens tredje lagryttare. 

Vi fångade tyvärr inget så spännande på bild, vi fick inte heller med när Anna Kasprzak blev sparkad i bröstet efter veterinärbesiktningen när Donnperignon blev mer vild än tam. 

Nej, det fastnade mest trevligheter i våra kameror… håll till godo.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden