Blogg
9 maj 2016 22:10

Äntligen på plats i Sunny California!

Efter inchecking av 57 kilo bagage och en oväntat bekväm 11-timmarsflygning var jag framme i Los Angeles förra söndagen och har kommit igång riktigt bra med ridningen hos Mette Rosencrantz på Mill Creek Equestrian Center.

 Jag kom som sagt hit redan förra söndagen, men det har tagit lite tid att få till rutiner för att hinna med skrivandet. I måndags hade vi veckans lediga dag, så det var lite av en mjukstart.

En av stallets hästägare bjöd oss på lunch och sightseeing i Beverly Hills. Kan man få en lyxigare start på sin sannolikt mest fantastiska sommar någonsin? Vädret är underbart (byter köldeksem mot solfaktor 30), alla människor supertrevliga, liksom alla hästar jag suttit på.

Redan andra dagen på jobbet fick jag rida Mettes Grand Prix-häst Cenna – såå roligt!

Idag bjuder jag på ett gäng bilder, lite blandat häst och annat, så återkommer jag med mer att läsa så småningom, men missa först och främst inte min krönika i senaste numret av Tidningen Ridsport. Några smakprov från krönikan, på temat ”Räkna även de små framstegen” :
”Ärlig talat – som ryttare har man en skyldighet mot sin häst att känna sig nöjd med prestationerna ibland…”
”Tävlar du i 100 m löpning är det du, dina löparskor och mållinjen…”

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden