Blogg
23 september 2012 11:01

Blocket är bra till mycket

Mer (eller mindre) seriösa annonser på Blocket har länge roat och oroat oss. Idag har jag hittat en mindre seriös (tror jag) men väldigt rolig annons som jag tänkte dela med er.

Som jag själv har varit inne på många gånger i den här bloggen så är det svårt att få ihop livet med allt som skall göras, och extra svårt blir det när jag sysslar med hästar eftersom de tar så förbannat mycket tid i anspråk.

Idag har jag hittat en föredömlig annons på Blocket där en kvinna faktiskt tar tag i sitt liv och försöker göra något åt både situationen och sin relation. Om jag tolkar annonsen rätt så vill hon i första hand byta en av sina hästar emot en leksak till sin man, men med tanke på alla uppgifter som lämnas om mannen i fråga så tror jag att med rätt bud så kan även han vara aktuell för ett byte.

Här är annonsen och en länk, om någon nu vill svara på den…

Bytes häst mot leksak till min man
 
Karin. 20 sept 12:44.
Pris: 100 000:-
Typ: Hästar
Plats: Ängelholm

Jag hinner inte med min fina man Carl längre då alla mina osäljbara hästar i min uppfödning tar min tid sökes ett byte till något han tycker om. Han är i sin bästa ålder 44 år, fin stam, mamma diplomsto med fin energi och svung (lever 77 år gammal). Han är 186 cm i mank, vacker (10:a på typen som unghingst enligt mig!) välhanterad, väluppfostrad, snäll och stabil i psyket, inriden vid 16 års ålder av tidigare ryttare.

Utbildad till S:t Georges; duktig kock, servar barnen löpande, ok på att städa, diplomatisk mot alla mer eller mindre tokiga hästkunder som släntrar in på gården. Han kan bli otålig i vissa situationer men är en social kille med stor potiential, kan gå hur långt som helst! Han är testriden i skogen, har aldrig stuckigt eller blivit rädd, han är extremt pålitlig. Han är fin i hull, en hel del gråa inslag (ålder), röntgad i vissa leder UA, fullt försäkrad både liv och vetvård. Fint avelsvärde, avkommor finns att se på gården! Han kan bli instabil då hästarna tar tid, kostar mycket och luktar illa.

I går vid fodringen, hade han dragit ut alla lysrör i stallet med kommentaren: ”när det är mörkt skall man sluta jobba!” Jag kan som alt. tänka mig byte då min man behöver en hobby, jag har många unghästar (dressyr) och kan tänka mig byte med en gammal bil tex. en amerikanare eller en båt som min man och sönerna kan puttra iväg med när jag är med mina hästar. Bytet får EJ innebära fler hästar för min del!

Presentation av byteshästar;
*Lancelot-vallack, född 09, Inriden!
*Laura-sto född -10, skimmel, välhanterad!
*Fabiola-sto, född -10, brun, efter klass hingsten Florestan I, heltokig men alltid på väg mot nya upptåg. Gillar att gå på två ben till och från hagen, har klara agressioner mot rädda människor och tar gärna över.

Referenser på både man, barn och hästar kan ges. Ytterligare hästar finnes av alla dess slag, RING med bytesförslag vid SERIÖST intresse jag har tyvärr inte tid att småparata!

Tel:  XXXXX 
http://mobil.blocket.se/angelholm/Bytes_hast_mot_leksak_till_min_man_42811590.htm

 

Hingstar Online

Just nu 127 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar