Dressyr
14 oktober 2023 21:36

Carl Hedin håller workshop på Elmia: ”Så kul att göra det tillsammans med Skyline”

Jönköping Horse ShowEn workshop där deltagarna får vara med och bestämma innehållet. Det är vad dressyrryttaren Carl Hedin erbjuder under hästfesten i Elmia.

Carl Hedin håller workshop på Elmia: ”Så kul att göra det tillsammans med Skyline”
Skyline To B och Carl Hedin vid Breeders 2022. Foto: Roland Thunholm

Dressyrryttaren Carl Hedin kommer att hålla en interaktiv workshop tillsammans med Breedersvinnaren och UVM-finalistern Skyline To B (SWB hingst f 2018 e Blue Hors St. Schufro u Amazone e Ampere, uppf Maria Rasmusson, äg Eques Management Ab) under Jönköping Horse Show i början av november.

–Det ska bli så kul att göra Jönköping tillsammans med Skyline! Jag glädjer mig till att bygga denna workshopen tillsammans med de som är där och självklart även visa lite vad vi har tränat på senaste tiden, säger Carl Hedin i ett pressmeddelande.

Jönköpingspubliken kommer att få en inblick i hur Carl Hedin tränar sina hästar. Genom en interaktiv del kommer deltagarna sedan att få möjlighet att direkt styra innehållet och få svar på sina frågor.

Workshopen hålls söndagen den 5 november och arrangeras till förmån för välgörenhetsorganisationen Storasyster som arbetar för ett samhälle fritt från sexuella hot, tvång och övergrepp. 20 kronor per såld workshopbiljett går till Storasyster.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden