Hoppning
22 juli 2018 12:56

Charlotte McAuley GP-trea i Frankrike

Internationellt Charlotte McAuley och Valentino Tuiiere har tagit en pallplats i Grand Prix-hoppningen över 1,50-hinder på det trestjärniga meetinget i franska Megeve.

Charlotte McAuley GP-trea i Frankrike
Charlotte Mc Auley är tillbaka i de lite större klasserna efter att ha fått barn. ArkivFoto: Roland Thunholm

Charlotte McAuley, tidigare Mordasini, har haft ett händelserikt år vid sidan om hoppbanan med både bröllop och barnafödande. Nu har hon fått fart på tävlandet också.

Under det pågående trestjärniga meetinget i franska Megeve tog hon en tredje plats i Grand Prix-hoppningen över 1,50-hinder tillsammans med sin egen uppfödningen Valentino Tuiliere (SF val f 2009 e Diamand de Semilly-Silvio). Klassen hade hela 80 starter och det svenska ekipaget stod för en av sex dubbelnollor.

Charlotte McAuley har tävlat intensivt sedan i april, men detta är första större framgången resultatmässigt i en högre klass för den tidigare landslagsryttaren.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden