Blogg
14 juni 2012 07:10

Talkshowvärdar bland hästar

Conan O’Brien har länge varit en av mina favoriter bland de amerikanska talkshowvärdarna. Han är härligt självdistanserad och inte så gubbsjuk som den annars ganska populära David Letterman.

Det finns ju en viss tradition på andra sidan havet att männen har de stora kvällspogrammen och kvinnorna leder de på dagtid, antagligen för att det finns många hemmafruar.

Martha Stewart är en av de allra största, med gigantiska shower och enorm publik. Fast jag tycker inte hon är särskilt roligt att titta på… Däremot blir det hysteriskt roligt med Martha och Conan tillsammans. Med hästar!
Han visar bänken där hon brukar piska sina anställda, får testa dammsuga hästarna och hon visar en buffé som alla bra stall bör ha. Jag är lite skeptisk till den sista, vet inte hur många gånger jag har sett mango, papaya eller palsternacka i stallen. Piskbänken däremot tror jag på!

Hingstar Online

Just nu 127 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar