Hoppning
12 augusti 2018 17:43

Cornelia Rylén 1,50-vinnare i Västervik

NationelltCornelia Rylén hoppade hem söndagens huvudklass, en 1,50-hoppning, på Västerviks elittävlingar tillsammans med Rasputin.

Cornelia Rylén 1,50-vinnare i Västervik
Cornelia Rylén var i vinnartagen under unghästklasserna i Falsterbo där bilden är tagen. På söndagen blev det en 1,50-seger för ryttaren med en äldre häst, hennes egen Rasputin. ArkivFoto: Madeleine von Koch

Åby Ridklubbs Cornelia Rylén och hennes Rasputin (SWB val f 2006 e Pomme Royal-Alpen Fürst, uppf Veronica Ferm) stod för en av tre felfria rundor i 1,50-klassens första omgång på Västervikortens Ryttarförenings tävlingar.

Hon hade sällskap av VM-uttagna Malin Baryard Johnsson/H&M Second Chance och Jens Wikström/Heartcore BTB till andra runan. Baryard Johnsson red felfritt på en tid som såg oslagbar ut, men Cornelia Rylén kunde putsa den med ungefär en halv sekund med sin runda som också var felfri.

Även Jens Wikström var felfri i andra rundan men kunde matcha tjejernas tider. Däremot så vann han lördagens 1,45-klass tillsammans med Heartcore BTB.

Det var nio ekipage som startade klassen och Cornelia Rylén fick 15 000 kronor för sin seger.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 116 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-