Hoppning, Nyheter
15 juni 2020 15:42

De vann SM-kvalen hos Skogslotten

SM-kvalNu har SM-kval ridits hos Skogslottens Ryttarförening utanför Norrköping. Det var ponnyryttare och juniorer som fick chansen att kvala.

De vann SM-kvalen hos Skogslotten
Segrare i ett kval för kategori D, Fanny Fridén och Kee Pearl. Foto: Roland Thunholm

SM-kvalen hos Skogslotten utanför Norrköping gick av stapeln i fredags och lördags. B-ponny-kvalet på fredagen togs hem av Merlin Simic och Little Miss Magic, som gjorde en felfri runda. Meja Rydmark och Doll´s Misty Blue red hem segern bland C-ponnyer, och bland D-ponnyerna red Fanny Fridén på bästa felfria tiden med Kee Pearl.

På lördagen reds återigen MsvB, som det krävs två felfria rundor i för att kvala till ponny-SM. Under lördagen hette segrarna Jennifer Frost (med D-ponnyn Snowy Dawn), Nelly Lindgren (med C-ponnyn Kiara Li Z) och Melody Ohlinger (tillsammans med B-ponnyn Stald Fox’s Mr Fox).

Även juniorer red kval SM-kval hos Skogslotten. Tävlingen gick på 1,35 och bäst gick det för Sally Wikner och Baroness som var ensam dubbelnolla och vann klassen.

Resultatlistor från Skogslotten finns här.

SM-kval Sogslotten 2020
Merlin Simic och Little Miss Magic som tog hem segern i ett SM-kval för B-ponnyer. Foto: Roland Thunholm

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden