Sport
7 juli 2016 12:30

Det kan hända den bästa…

En olycka händer så lätt, även för världens bästa. Fråga bara Jeroen Dubbeldam som började sin Falsterbotävling med att trilla av.

Det kan hända den bästa…
Jeroen Dubbeldam kom snyggt i mål trots allt. LottaGyllensten

När 1,45 inledde de internationella hoppningarna i Falsterbo tog sig de flesta runt lugnt och sansat. En som bokstavligt talat hade kunnat falla bort redan innan start var den regerande världs- och Europamästaren Jeroen Dubbeldam. När han red mot ett räcke på framhoppningen tog det stopp och superproffset Jeroen föll av sin SFN Zenith NOP. Valacken kom lös, men fångades snyggt in av svenska förbundskaptenen Ragnar Bengtsson och därpå kunde Jeroen hoppa upp igen.

Men hur gick det sedan då? Jodå, Dubbeldam och Zenith var felfria på hinder och hade bara ett par tidsfel med sig in i mål. Slutet gott, allting gott!


Dagens hästfångare är Sveriges förbundskapten Ragnar Bengtsson. Foto: Lottapictures

HÄR kan du spana in allt som har hänt på Falsterbo Hosre Show de senaste dagarna. Glöm inte heller att gilla vår Facebooksida om du vill få snabba uppdateringar om det allra viktigaste på FHS.

SWB-Cyklon vann klassen. Läs mer här.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden