Hästägartips
6 november 2020 13:14

Digitala hästsportmässan är igång

InnovativtDen första digitala hästsportmässan i sitt slag slog upp portarna under fredagen. Här kan du nu vandra runt bland de virtuella montrarna och ta del av förmånliga erbjudanden fram till och med söndag. Dessutom bjuder Carl Hedin på clinic med tillhörande livechatt.

Digitala hästsportmässan är igång
Carl Hedin ger tips och råd om allt från ridning till hur du får hästen att må bra. Foto: Horse Fair Online

Det är hästsportföretaget Back on Track som jobbat fram ”Horse Fair Online” – den första digitala hästsportmässan i sitt slag. Mässan är öppen 6-8 november mellan 11-19. ”På plats” finns ett antal välkända utställare, däribland foderföretaget Krafft, ridmodeföretagen Maya Delorez och Uhip, bettdesignföretaget Fager Bits, Lisen Bratt Fredricsons Get the Gallop samt försäkringsbolaget Agria, bland många andra.

Horse Fair Online är uppbyggd som en fysisk mässa fast med digitala montrar som du besöker i en digital mässhall online. Efter att ha registrerat dig och loggat in får du sedan förevisningar av produkter på film, du kan livechatta med utställarna, få mässerbjudanden och handla. Dessutom bjuder mässan även på en clinic med multiryttaren och influencern Carl Hedin, med tillhörande livechatt lördag och söndag 12-12.30.

Länk till mässan.

Mässan sker i samarbete med Onlinemässan, som tidigare framgångsrikt producerat Jakt- och Fiskemässan digitalt.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden