Hoppning
19 mars 2023 13:26

Drömseger till André Brandt och Selma Hammarström i Paris

Saut HermèsFramtiden för svensk hoppning ser ljus ut. På söndagen säkrade André Brandt och Selma Hammarström den prestigefyllda segern i U25-ryttarnas lagtävling vid Saut Hermès i Paris.

Drömseger till André Brandt och Selma Hammarström i Paris
Selma Hammarström och André Brandt säkrade blågul seger. Foto: Privat

Senast det begav sig var det Belgien som tog fick lyfta segerbucklan i U25-ryttarnas lagtävling ”Les Talents Hermès” vid prestigefyllda Saut Hermès i Paris. Denna gång kom det att stå mellan hemmanationen Frankrike, Irland och Sverige.

Selma Hammarström och André Brandt var bägge två säkerheten själva när de säkrade segern för Sverige med Seed respektive El Qlassico TT. Brandt blev dessutom tvåa individuellt medan Hammarström säkrade tredjeplatsen. Vann gjorde irländaren Seamus Hughes-Kennedy med hästen Esa Ali.

Klassen gick över 1,45-hinder med två rundor, där bägge ryttarna för Sverige och Irland red felfritt i samtliga rundor. Sverige var dock snabbast på totaltiden i den andra avgörande rundan. Brandt och Hammarström red i mål med drygt tre sekunder tillgodo på irländarna. Tio lag deltog.

Mer info kommer.

Resultat lagtävlingen
Resultat individuellt

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden