Dressyr
21 juli 2016 15:00

Duendecillo P till Helen Langehanenberg

Finska Grand Prix-hästen Duendecillo P som tävlats med stor framgång av Jeanna Högberg byter nu ryttare och flyttar till Tyskland och Helen Langehanenberg. Det skriver hingstens ägare på sin facebook-sida.

Duendecillo P till Helen Langehanenberg
Duendecillo P med Jeanna Högberg på ryggen. Nu blir det ryttarbyte. Roland Thunholm

I slutet av augusti flyttar Duendecillo P (hingst f -04 e Don Romantic-Midt West Ibi Light, uppf/äg Anne Niemi), kallad Peikko, från Jeanna Högberg till Helen Langehanenberg som tidigare red Damon Hill NRW.

– Vi är för evigt tacksam mot Jeanna: hon gjorde Peikko till vad han är i dag och vi har njutit av resan, skriver Anne Niemi på sin facebook-sida där hon meddelar ryttarbytet.

Hennes och Jeannas samarbete slutar inte med ryttarbytet på Duendecillo P utan kommer att fortsätta bland annat med den gemensamt ägda Snezjana P.

Anna Niemi skriver vidare att hon är glad och stolt över det faktum att Helen har gått med på att ta hingsten och att hon hoppas att allt går bra och att Peikko håller FWB:s flagga högt i framtiden.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden