Hoppning, Ponny
22 februari 2019 16:21

Ebba och Thea GP-placerade internationellt

Ponny-GPEbba Danielsson och Thea Gånehed firade fredag med varsin GP-placering i Norge.

Ebba och Thea GP-placerade internationellt
Ebba Danielsson och Thea Gånehed, här fotade efter SM-framgångar 2017, höll sig väl framme i Norge. Foto: Roland Thunholm

Det är inte bara de svenska stor häst-ryttarna som har framgångar på Norwegian Horse Week i Lilleström. På ponnyfronten har några rutinerade namn varit farten. Ebba Danielsson och Happy Girl blev i dag tvåa i D-ponnyernas Grand Prix med dubbelt felfritt i protokollet. Duon var även trea i torsdagens 1,20.

Bara danska Josefine Sandgaard Mørup med Rainbows Mocha var snabbare i GP-omhoppningen. På femte plats i D-ponnyernas Grand Prix var det mer svenskt genom Thea Gånehed och Dawn Godess.

Thea vann C-ponnyernas 1,10 med Woodfield Night Light och de var bästa svenska C-ponnyekipage i GP:n med ett nedslag och ett par platser utanför placering. Thea var dessutom fyra med Dawn Godess i 1,15 tidigare under tävlingen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden