Hoppning
8 december 2020 14:46

Emma Emanuelsson nytt namn i hoppakademi

FörstärkningSedan tidigare är Fredrik Spetz knuten till hoppdelen i DressagePower Academy Dressage & Jumping, en ungdomssatsning för ryttare mellan 12-21 år. Nu går även Emma Emanuelsson in i akademin.

Emma Emanuelsson nytt namn i hoppakademi
Emma Emanuelsson, här i sadeln på Chaploon, är ny ledare i DressagePowers hoppakademi. Foto: Roland Thunholm

På sin webb berättar DressagePower att hoppdelen nu vuxit så pass mycket att den behövde förstärkas med ytterligare ett namn. Valet föll på hoppryttaren Emma Emanuelsson, som ingår i OBS-truppen, strax under landslaget.

Emma Emanuelsson hoppas kunna bidra med sina egna erfarenheter till hoppakademin.
– Nu är jag 35, men jag minns hur det var. Om jag kan hjälpa unga killar och tjejer på vägen är det väldigt roligt. Många är duktiga på att tävla men det är så många pusselbitar som behöver läggas för att pusslet ska bli komplett. Det är lätt att vara bra i några år men för att vara bra i många år krävs erfarenhet och kunskap på alla plan, säger hon i ett pressmeddelande

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden