Hoppning
5 oktober 2020 14:24

Linda Heed placerad i GP-klass i Spanien

PlaceringarLinda Heed och Decurio slutade sexa i en Grand Prix på 1,50 under Sunshine Tour i Spanien på söndagen. Även andra svenska hoppryttare har tagit internationella placeringar under helgen.

Linda Heed placerad i GP-klass i Spanien
Linda Heed och Decurio vid SM i hoppning i augusti. Foto: Roland Thunholm

Drygt 40 ekipage kom till start i 1,50-klassen som avslutade tredje veckan av Sunshine Tour i Cadiz, Spanien, och ett av de felfria ekipagen var Linda Heed och Decurio, som hon i augusti red SM-final med i Falstero. Ekipaget slutade sexa i den trestjärniga klassen. Segern gick till Pedro Veniss, Brasilien.

På de tvåstjärniga tävlingarna i Riesenbeck, Tyskland, slutade Emma Emanuelsson och Chaploon åtta i en 1,45 hoppning på söndagen. Klassen vanns av Marcus Ehning.

Även i Opglabeek i Belgien har det tävlats tvåstjärnigt, och där blev Sofia Kroon och Laure van de Kakebeek nia i en 1,45-klass i lördags.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden