Sverige
17 december 2020 11:49

Felicia Grimmenhag samlar in pengar till Musikhjälpen

InsamlingPararyttaren Felicia Grimmenhag bidrar till Musikhjälpen i SVT och Sveriges Radio även i år. − Vården har betytt allt för mig, sade hon i sändningen på torsdagsförmiddagen.

Felicia Grimmenhag samlar in pengar till Musikhjälpen
Felicia Grimmenhag uppskattar årets tema i Musikhjälpen Foto: Roland Thunholm

Av de drygt 3 000 insamlingar som nu är i gång till förmån för Musikhjälpen, så finns i nuläget ett 20-tal som startats av grupper med anknytning till hästsektorn.

Felicia Grimmenhag står även i år bakom insamlingen Hästsekten, och årets tema ”Ingen människa ska lämnas utan vård” betyder mycket för henne, berättade hon i sändningen på torsdagsförmiddagen.

− Jag skulle inte leva utan vården, och svensk sjukvård är fantastisk, sade Felicia Grimmenhag som förlorade båda benen i en trafikolycka 2011.

Hon samlar in pengar under rubriken Hästsekten, och lottar dessutom ut ett coachningssamtal med henne.

Gothenburg Horse Show står bakom en annan insamling, där man kan vinna en digital träning för Stephanie Holmén och digitala biljetter till Gothenburg Horse Show 2021.

Bland övriga insamlingar finns en som vänder sig till dem som håller på med voltige, och en insamling som riktar sig till ponnypappor.

Initiativtagaren ”utmanar alla ponnypappor att skänka 100 kr. Iskalla ridhustår och stelfrusna stallfingrar men med världens varmaste hjärtan, som brinner för vård till alla!”

Här hittar du Musikhjälpen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden