Sportnytt
28 maj 2020 09:52

Fler alternativ för betalning i TDB

TävlingsdatabasenMissnöjet mot det nya sättet att betala när man anmäler sig till tävling i TDB har varit stort från många håll. Nu kommer Ridsportförbundet med nya rutiner, som innebär fler betalningsalternativ för arrangörer och aktiva.

Fler alternativ för betalning i TDB
Nu kan du som anmäler till tävling i TDB välja på fler sätt att betala. Foto: Privat

Det nya sättet att betala ska finnas tillgängligt från den 1 juli, och gäller om arrangören valt att använda SwedbankPay för att ta betalt. Som tidigare finns alternativet att anmälan ska vara betald inom en timme, men man kan med det nya sättet också välja att istället betala senast klockan 18.00 på den betaldag som finns i propositionen. Ridsportförbundet skriver på sin webb att det senare alternativet har efterfrågats av anmälare till tävling.

Det är upp till anmälaren att ha koll på när sista betaldag är, och man kommer även kunna se en nedräkning i tid till när anmälan måste vara betald. Förbundet skriver att anmälaren fortfarande kommer att kunna välja att betala direkt i samband med anmälan – oavsett vilket alternativ arrangören valt.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden