Blogg
9 augusti 2012 15:53

Fler missförstådda konstnärer

Igår visade jag ju prov på min högt utvecklade talang att måla fina hästar. Tyvärr så ballade (!!!) debatten ut och kom istället att handla om antalet ballar snarare än om det konstnärliga. Idag visar jag fler missförstådda konstnärer i bloggen.

Horse Nation utger sig för att vara den enda humorsajten på nätet som handlar om hästar. Hur det är med den saken skall jag låta vara osagt, men jag tänkte idag återberätta en artikel som finns på deras hemsida.

FEI utlyste i våras en tävling för att ta fram nya ”pictogram” för de olika diciplinerna inom ridsporten, ni vet de där små ikonerna som skall förklara om det är dressyr, reining eller hoppning. Horse Nation beslöt sig för att deltaga i tävlingen och skickade in följande bidrag:

Hoppning:

Dressyr:

Fälttävlan:

Reining:

Voltige:

Tyvärr diskades Horse Nation från FEI:s tävling och enligt Horse Nation så har en anonym talesman inom FEI uttalat sig på följande vis: ”Med all respekt så var Horse Nations bidrag det absolut värsta vi har sett. Det ser ut som om en sexåring har ätit en låda med kritor och sedan spytt upp dem på skärmen. FEI letar efter något lite mer sofistikerat”.

Som svar på detta så gjorde Horse Nation ytterligare en bild som såg ut så här:

Själv älskar jag de naivistiska målningarna som påminner ganska mycket om min egen ”konst”. Jag funderar allvarligt på att byta alter ego och istället börja kalla mig för havrepicasso eller Havre van Gogh

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden