Sverige
6 juni 2020 09:55

Flera stora hästgårdar till salu

HästgårdarJust nu ligger flera stora, exklusiva hästgårdar ute för försäljning. Pool, privat landningsbana för flygplan och veterinärklinik är några saker som följer med på köpet.

Flera stora hästgårdar till salu
Fulltofta gård i Skåne är en av flera större hästgårdar som just nu är till salu. Foto: Skånegårdar

Det handlar bland annat om Ugglarp gård utanför Ängelholm i Skåne. Mäklaren beskriver gården som ”En ståtlig lantbruksegendom om totalt 178 ha varav ca 163 ha åkermark i god arrondering och med en välrenommerad veterinärpraktik för både häst och smådjur.”

Prislappen är 60 000 000 kronor och här finns mer information.

Skåvarpsgården på Bjärehalvön med stall, poolområde, havsutsikt, skrittmaskin och sju hektar mark är till salu för 23,8 miljoner kronor.  Mer information finns hos mäklaren och i filmen nedan.

5 mil utanför Stockholm är Lilla Hällby Gård i Bålsta till salu. Här finns poolhus, ridhus, två stall, egen landningsbana för flygplan och en loge med 14 boxar.  Totalt uppgår fastighetens markareal till cirka 128 hektar och kalaset kostar 38 miljoner kronor. Klicka dig vidare till bilder och information via mäklarens Facebooksida nedan.

Några minuters bilresa från Arlanda går det att köpa en gård med ett 1700-talshus, 46 boxplatser, två ridhus, pool en uteridbana och 16 hektar mark för 23 miljoner kronor. Kolla in alla bilder hos mäklaren eller på mäklarens Facebooksida nedan.

Ridsport har tidigare i veckan berättat att Lindelöws gård i Skåne är till salu för 19 miljoner kronor.

I ungefär samma prisklass finns en gård på nästan 22 hektar, tre bostadshus, ridhus och två stall utanför Enköping. Denna gård kostar 23 miljoner kronor och beskrivs av mäklaren som exklusiv.

Ankarcrona4
Ridhus med två lägenheter och stall för nästan 30 hästar finns på Henrik Ankarcronas anläggning som är till salu. Foto: Wrede Fastighetsmäkleri

När skånska Flyinge är svenska hopplandslagets förbundskapten Henrik Ankarcronas gård till salu. Det handlar om en gård på 13 hektar med ridhus, utebana, stall, utestall och skrittmaskin till salu för 19,7 miljoner kronor. Gården har varit till salu en tid.

Mer information om Ankarcronas gård hos mäklaren.

Stillestorps gård i Lerum är till salu för 16,5 miljoner kronor. Här finns 25 boxplatser, ridhus, ridbana och 26 hektar mark.

Marcusa gård utanför Varberg beskrivs av mäklaren som ”hästgård med allt”. Här finns bland annat ridhus, utebana, stall 22 boxar och tre uteboxar på de nästan 19 hektaren. Prislappen är 9,2 miljoner kronor.

I samma prisklass finns en gård skånska Rusthållet med nio boxar, ridhus, garage, förråd, verkstad. Ca 3 ha fördelat på åker med hästhagar och lummig trädgård. Denna gård kostar 8,5 miljoner och du kan se mer av den via mäklarens Facebook-sida nedan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden