Blogg
10 januari 2015 09:00

Fokus på finalen

Det känns som att jag alltid skriver när det är storm eller jag har varit sjuk. Denna gång är inget undantag, storm utanför och jag har precis övervunnit en fruktansvärd förkylning.

Här på Stenshill lever livet vidare, nu försöker man fokusera fullt ut på kommande tävling, Bordeaux. Men sen får man ju inte glömma att snart startar ju faktiskt utomhussäsongen, så hästarna som haft lite vintervila ska ju också sättas igång. Ja, nytt år nya möjligheter och nya nyårslöften.

Som de flesta vanliga Svensson har jag och min vän/partner in crime/ Rebecka ingått i en slags pakt, vi ska bli nyttiga och vi ska börja motionera… Lättare sagt än gjort. Det är inte så himla enkelt att gå förbi milkahyllan på färjan och inte köpa med sig tre till tio milkakakor. Och man KAN faktiskt inte spara på dem, man måste äta upp dem inom en månad… Nej, jag gör samhället en tjänst, Jag ser ju till att milkafabriken faktiskt hålls levande.

Hur som haver fick jag ett sådant där aktivitetsarmband i julklapp, en sådan som mäter steg, säger hur långt man har gått, hur man sover etc. Nu är det ju inte så att jag inte går många steg om dagen, jag har haft stegräknare i mobilen tidigare. Men när armbandet börjar surra bara en timme in på stalltjänsten och säga att jag har tagit tiotusen steg blir jag lite skeptisk.

Jag har i varje fall kommit till insikt att jag måste bli starkare och mer graciös. Igår skulle jag välta ner en halmbal från ett berg med fyra gigantiska halmbalar, jag lyckades välta ner den och jag lyckades också välta ner mig själv. En hästskötare har väl nio liv, eller?

Något som ska hyllas är att för tillfället ligger Fredrik delad tvåa på världsrankingen! Såhär ser det ut:
Boyd Exell
Fredrik Persson
Iljsbrand Chardon
Christoph Sandmann
Koos de Ronde
Georg von Stein
Jozsef Dobrovitz
Glenn Geerts
Theo Timmerman
Werner Ulrich

Bara Leipzig kvar innan finalen

/Antonia

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden