Sverige
23 juni 2020 14:24

Folksam kvar som huvudsponsor till förbundet

FörlängningEfter fem års samarbete förlänger nu Svenska Ridsportförbundet och Folksam sitt avtal över ytterligare tre år. Som huvudsponsor till förbundet står Folksam bland annat bakom samtliga SM, elit- och ponnyallsvenskan, och ryttarutvecklingsprogrammen.

Folksam kvar som huvudsponsor till förbundet
Ridsportförbundet förlänger samarbetet med Folksam - här förbundets generaldirektör Annika Tjernström. Foto: Roland Thunholm

– Vi är stolta och glada att Folksam vill fortsätta som vår huvudsponsor och att vi kan fortsätta utveckla svensk ridsport tillsammans, inte minst när det gäller det skadeförebyggande arbetet som är en gemensam grundbult i våra verksamheter och avgörande för en hållbar ridsport. Samarbetet betyder oerhört mycket för oss och ger en extra trygghet när det är tuffa tider i hela samhället, säger Annika Tjernström, generalsekreterare på Svenska Ridsportförbundet, i ett pressmeddelande.

I det nya sponsoravtalet fortsätter Folksam att stå bakom de svenska mästerskapen i ridsportens alla grenar, samt satsningen på Folksam Elitallsvenska och Folksam Ponnyallsvenska. Planen är också att fortsätta utveckla och genomföra Ryttarutvecklingsprogrammen, där unga talanger får hjälp inom bland annat uppsutten träning, fysisk och mental träning, kostlära och veterinärlära.

Läs mer hos Ridsportförbundet

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden