Sport
8 juli 2016 05:00

Fredag i Falsterbo

Nationstävlingar i både hoppning och dressyr, avtackning av en riktig stjärna och hoppfinal för 5-åringar. Det är några av höjdpunkterna i Falsterbo i dag, fredag.

Fredag i Falsterbo
Peder Fredricson och All In är heta OS-kandidater. I dag ingår de i det svenska laget i Falsterbos nationshoppning. Annelie Frank

Nationshoppningen i Falsterbo brukar vara en riktig folkfest och i år kan det dessutom vara en chans för hemmapubliken att se det svenska OS-laget. Första rundan börjar 14.30 och den andra 16.30. 

Men redan på förmiddagen är det nationstävling i dressyr med ett svenskt lag och vid lunch har de 5-åriga hopphästarna sin final. 

En och annan tår kommer säkert att fällas vid 16-tiden när Patrik Kittel och Scandic äntrar stora gräsbanan för att säga farväl till den svenska publiken. 

Det är också kval till derbyt och massor av shower. 

Kika in på Ridsports webb för att inte missa några höjdpunkter från Falsterbo och glöm inte att gilla vår Facebooksida här om du vill få snabba uppdateringar om det allra viktigaste. 

Detaljerat tidsprogram

Start- och resultatlistor, nationell hoppning

Start- och resultatlistor internationell hoppning

Start- och resultatlistor, dressyr

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden